ПРЕДНОСТИ

Како можам да активирам Cookies во мојот прелистувач?
На што мора да внимавам при Online Shopping-от во Cashback World?
Дали ќе добијам предности, ако пазарувам од Online Shop, кој не е наведен во листата за мојата држава?
Што можам да направам ако моето онлајн пазарување не се евидентира во мојот преглед?
Како ги добивам моите предности од купувањето при онлајн шопинг во Cashback World?
Кога ќе го добијам мојот Cashback при оналјн шопинг во Cashback World?
Колку време имам да рекламиран неевидентирано онлајн купување?
Can I use my adblocker when shopping online?
Кај кои онлајн трговски партнери добивам Cashback и Shopping Points за моите нарачки?
Кои Трговски партнери можам да ги видам во пребарувањето на трговци?
Како можам да купувам со кодови за ваучер, кои сум ги добил/а под „Акции“?
Што претставуваат Cookies?
Што можам да направам ако некое купување со Cashback Card не е евидентирано?
Како можам да купувам во самата продавница на Трговскиот партнер со Cashback Card?
Добивам ли предности од купувањето и кај Cashback Card Трговски партнери во странство (на пр. кога сум на одмор)?
Колку време имам да рекламиран неевидентирано купување со мојата Cashback Card?
Како можам да најдам Трговски партнери на Cashback во мојата близина?